Informatikaverseny a Vas’Villában

Az SSZC Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium informatika munkaközössége (Kerese József tanár úr vezetésével)  immár 3. alkalommal szervezte meg – tíz általános iskola harminc diákjának részvételével – az idei informatikaversenyt.

A versenyzők először térkép alapján bejárták az egész iskolát informatikai tájfutás keretében, és közben oldották meg a versenyfeladatokat, amelyek keretében algoritmizálási feladattal, grafikakészítéssel, informatikai teszttel, hardver felismerési gyakorlattal, valamint ikonfelismerő játékkal, memóriateszttel találkozhattak. A két és félórás verseny jó hangulatban zajlott. A kísérő kollégák a büfében szakmai beszélgetésen vehettek rész és betekinthettek az iskola informatikai képzésének hátterébe. Minden tanuló emléklappal és „vasvillás” ajándéktárgyakkal távozott.

Az első tíz helyezett értékes díjakat – többek között tabletet, külső merevlemezt – nyert.

Az idei verseny legjobbja Boros Ákos, a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola Alapfokú Művészeti Iskola diákja lett. Második helyezést ért el Borsodi Gergő a Deák Téri Általános iskolából. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Tóth Barnabás (Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános iskola) állhatott.

info3

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

untitled

 

IMG_0448-1

info4

 

This entry was posted in Főoldal, Iskola hírei. Bookmark the permalink.

Comments are closed.